ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΠΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΥΡΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ο βετερανισμός τα τελευταία χρόνια κερδίζει παγκοσμίως όλο και περισσότερους φίλους και πλέον αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά κινήματα στον κόσμο.
Σε όλους εμάς δίνεται μέσα από το 9ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων – παλαιμάχων του μπάσκετ, αφενός να γίνουμε μέρος αυτού του παγκόσμιου κινήματος, αφετέρου να δραστηριοποιηθούμε και πάλι στο άθλημα που αγαπήσαμε και αγαπάμε, το άθλημα μέσα από το οποίο για πολλούς άλλαξε την ζωή τους, αλλά σίγουρα όλοι μας δημιουργήσαμε ισχυρούς κοινωνικούς και φιλικούς δεσμούς.
Το τριήμερο αυτό δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν φίλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος, το μπάσκετ. Υπάρχουν αναμνήσεις, χαμόγελα. Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε άλλες επoχές, χωρίς όμως τον ανταγωνισμό της νίκης και μέσω του fair play να αναδείξουμε το μπάσκετ και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία.
Η Λάρισα είναι μια πόλη με τεράστια ιστορία στο άθλημα, μια πόλη που έβγαλε σπουδαίους αθλητές, παράγοντες και προπονητές, κυρίως όμως είναι μια πόλη ιδιαίτερα φιλόξενη.