Συνεργασία ΣΠΑΚ με Athens Force

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ATHENS FORCE που θα αποτελέσει χορηγό του 9ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Βετεράνων – Παλαιμάχων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Λάρισας 26-27-28/5/2023.

Η ATHENS FORCE είναι ένα αθλητικό community που παρέχει υπηρεσίες εξατομικευμένης προπόνησης και διατροφής σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και αθλούμενους, υπηρεσίες σχετικές με corporate wellness και διοργάνωση events. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ομάδα της ATHENS FORCE μέσω του παρακάτω συνδέσμου: www.athensforce.com

Η ομάδα της ATHENS FORCE συμμετάσχει ως χορηγός του πρωταθλήματος και θα παρεβρεθεί παρέχοντας τις υπηρεσίες της στα πλαίσια της διοργάνωσης. Ακόμη, θα παρέχουν υπηρεσίες διατροφής σε πέντε τυχερούς αθλητές του πρωταθλήματος αποτελώντας μέρος του επάθλου των ομάδων που θα κερδίσουν. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν την διατροφική παρακολούθηση των πέντε αθλητών (2 online συνεδρίες, εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, διατροφική εκπαίδευση). Οι πέντε αθλητές από τις ομάδες που θα αναδειχθούν πρωταθλήτριες θα επιλέγουν τυχαία μέσω πιστοποιημένης εφαρμογής.

ATHENS FORCE Off-Season Training Camp @ Santorini

Το επόμενο project της ΑTHENS FORCE είναι στη μαγευτική Σαντορίνη, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα καινοτόμο off-season training camp. Η ομάδα της ATHENS FORCE αναλαμβάνει τη διαμονή, προπόνηση και διατροφή των αθλητών τους καθώς θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης. Απευθύνονται σε επαγγελματίες αθλητές, λάτρεις του αθλητισμού αλλά και άτομα από το γενικό πληθυσμό που επιθυμούν να συνεχίζουν να προπονούνται στη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ATHENS FORCE Off-Season Training Camp: https://www.athensforce.com/af-training-camp

Η ομάδα της ATHENS FORCE αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός προσωποποιημένου πακέτου για τους αθλητές της ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τρία βασικά στοιχεία είναι η διαμονή, η προπόνηση και η διατροφή των αθλητών κατά τη διάρκεια του off-season τους. Σχετικά με τη διαμονή των αθλητών, συνεργάζονται με αρκετά κορυφαία και πολυτελή καταλύματα στη Σαντορίνη ώστε να εξασφαλίσουν μία εμπειρία υψηλού επιπέδου ανάλογα με τις ημερομηνίες που ο αθλητής επιλέξει να επισκεφτεί το νησί (θα βρείτε σχετική λίστα με μερικά από τα συνεργαζόμενα καταλύματα εδώ). Ακόμη, έχουν εξασφαλίσει συνεργασίες με γυμναστήρια στο νησί, γήπεδα βόλει και μπάσκετ, καθώς και με το μεγαλύτερο αθλητικό πάρκο της Σαντορίνης, το οποίο περιλαμβάνει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, 3 γήπεδα tennis, πισίνα, running track, γυμναστήριο για αερόβια προπόνηση και βάρη, και παιδότοπο. Εκτός από τις υπηρεσίες προπόνησης από έμπειρους γυμναστές αλλά και τις υπηρεσίες διατροφής από αθλητικό διατροφολόγο (διατροφική παρακολούθηση, εξατομικευμένα πλάνα διατροφής) προσφέρουν ακόμη wellness technology υπηρεσίες, όπως ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού και μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max test), αποθεραπείας, φυσικοθεραπείας, καθώς και αξιολόγηση αθλητικής απόδοσης.

Στους παρακάτω συνδέσμους που θα βρείτε τα social media accounts της ομάδας της ATHENS FORCE.

Instagram profile
Facebook profile

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensforce.com ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της ATHENS FORCE στο info@athensforce.com.